Workshop Group Coaching

De la problemă la rezultate în business
Joi 29.06

Workshop Group Coaching: De la problemă la rezultate în business
Joi 29.06

Din experiența a aproape 4.000 de ședințe de coaching cu antreprenori și manageri. 

Beneficii

Din experiența mea și a ceea ce am învățat de la mentorul meu Tony Robbins sunt 3 categorii de probleme care frânează un business:

1

Probleme din context

2

Skill-ul Antreprenorului

3

Mindset-ul și conflictele interioare ale antreprenorului

Beneficii

Din experiența mea și a ceea ce am învățat de la mentorul meu Tony Robbins sunt 3 categorii de probleme care frânează un business:

1 Probleme din context

2 Skill-ul Antreprenorului

3 Mindset-ul și conflictele interioare ale antreprenorului

În workshop vei avea șansa să:

1.Identifici cea mai mare piedică pentru business-ul tău acum.

2.O transformi în obiectiv ca să o poți rezolva.

3.Înțelegi adevărata sursă a acestei probeme.

4.Vom face un proces în 5 pași pentru generare de soluții la această problemă.

5.Asistând la discuțiile cu alți participanți vei genera alte soluții.

6.Vei avea un partener care se asigură timp de 14 zile că implementezi din soluțiile găsite ca să avansezi spre rezultate.

 În workshop vei avea șansa să:

1.Identifici cea mai mare piedică pentru business-ul tău acum.
2.O transformi în obiectiv ca să o poți rezolva.
3.Înțelegi adevărata sursă a acestei probeme.
4.Vom face un proces în 5 pași pentru generare de soluții la această problemă.
5.Asistând la discuțiile cu alți participanți vei genera alte soluții.
6.Vei avea un partener care se asigură timp de 14 zile că implementezi din soluțiile găsite ca să avansezi spre rezultate.

Despre ce este workshop-ul

Care sunt top 2 probleme în afacerea ta în acest moment?
1
2

Poate că sunt în partea de clienți (nu am lead-uri, nu convertesc destul, nu cresc destul de repede, nu am câți clienți vreau, nu pot să vând, nu pot să promovez ce fac, am probleme legate de a cere bani sau un preț onorabil etc).

Poate că sunt în partea de angajați, colaboratori (nu găsesc oameni buni, nu știu cum să mențin calitatea, oamenii nu mă respectă, oamenii nu mă ascultă, simt că sunt la mâna angajaților, îmi este teamă să-i pregătesc pentru că vor pleca, îmi este teamă că cel mai bun om al meu va pleca, mă cred un șef rău dacă le cer să-și facă treaba sau aplic consecințe când nu o fac, etc).

Indiferent din ce zonă vin problemele tale acum, în această etapă din business și din viață, sunt șanse foarte mari ca în ultimii 8 ani de coaching într-una sau în mai multe din cele aproape 4.000 de ședințe să fi lucrat cu un antreprenor ca să o rezolve.

La fel de identice cum este nevoia de somn, mâncare, sete, îmbrăcăminte, la baza oricăror probleme umane stă nesatisfacerea uneia din cele 6 nevoi umane de bază, teama de a o pierde sau dorința de a evita pierderea în viitor.

Acesta este motivul pentru care mentorul meu Tony Robbins lucrează în același grup atât cu oameni în primii ani ai afacerii cât și cu antreprenori cu cifre de afaceri de 300 de milioane de $.

Acesta este motivul pentru care de ani de zile când lucrez în grup, atât cei care aleg să pună întrebări, cât și cei care nu vor să se expună, nu le place să iasă în față dar urmăresc din umbră ce se întâmplă, găsesc soluții la problemele lor. 

De fapt, de foarte multe ori cei care doar asistă la rezolvarea problemelor altor antreprenori sunt cei mai câștigați pentru că ei sunt în cea mai pură formă de învățare, iar subconștientul lor este total deschis pentru că nu este vorba de spre ei:

Ei văd live povestea evoluției omului cu care lucrez și în acel moment creierul lor face noi conexiuni neuronale și vede noi posibilități, creează noi opțiuni de acțiune.

Din ce zone vin antreprenorii și managerii cu care am lucrat:

 • Catering
 • Turism
 • Imobiliare
 • IT
 • Facility Services
 • Online marketing
 • Servicii funerare
 • Gym
 • HR
 • Epilare definitivă
 • Vending
 • Parenting
 • Producție
 • Distribuție
 • Recrutare
 • CV-making
 • Rent a car
 • Business Process Outsorcing
 • Mobilier personalizat
 • Cursuri de dans

Faci parte dintr-o comunitate care are același scop ca și tine: înaintarea spre rezultate mai repede și mai liniștit.

Identificii propriile soluții inspirat de exemplul celorlalți participanți.

1,5 ore de Q&A la fiecare sesiune, în care te îndrum practic să găsești cele mai bune opțiuni de acțiune.

Numele meu este Shadi Hassan și din 2016 activez ca și coach certificat și am avut șansa să lucrez în aproape 4.000 de ședințe de coaching one 2 one cu antreprenori și manageri care conduc afaceri din cele mai variate domenii (mobilier personalizat, imobiliare, turism, facility services, online marketing, servicii funerare, gym, vending, parenting, producție, distribuție, recrutare, cv-making, rent a car). De asemenea, cei 14 ani de vânzări directe în 7 domenii diferite și cei doi de management într-o agenție imobiliară cu 20 de agenți contribuie mult la înțelegerea pe care o am pentru obiectivele și provocările antreprenorului, omului din spatele business-ului.

Pentru că rezultatele vin din acțiune iar acțiunea este dictată din interiorul fiecăruia pornind de la emoția și convingerile lui, lucrez cu oamenii care au/conduc business-uri și pe obective strategice măsurabile – leaduri, conversii, cifră de afaceri profit, număr de clienți, recrutare, extindere în piețe noi

dar sunt specializat în obiective din latura umană ce țin de productivitatea, echilibrul, sănătatea, relațiile și performanța omului din spatele business-ului: motivare, organizare, relația cu angajații, echilibrul interior sau în familie, concetrare, rezolvarea conflictelor interioare ce încetinesc sau opresc acțiunea, diminuarea stresului, energie, putere interioară.

Cum te ajută workshop-ul

 

Vei putea identifica sursa celei mai mari probleme pe care o ai acum în business și vei începe să generezi soluții și opțiuni de acțiune concretă, implementabile imediat pentru a avansa spre rezultat.

Vei simți că nu ești singurul care are aceste probleme și că sunt absolut normale în această etapă a business-ului tău.

În sesiunea de Q&A, vei auzi live poveștile altor antreprenori ca și tine și te vei putea inspira din rezolvările/soluțiile pe care le găsim.

De la problemă la rezultate în business

 

Joi 29.06 18:00 – 20:30 

online pe platforma Zoom

Ce pierzi dacă nu te înscrii

Care este motivul tău unic pentru care ai investit timp să citești până aici? Exact acel motiv are șanse mai mici de realizare dacă alegi să nu participi la workshop.

Cel mai probabil în timp ce tu citești eu sunt într-una din cele 3/4 ședințe de coaching de azi, în care lucrez cu un performer antreprenor îndrumându-l să depășească probleme din drumul spre rezultate, cu aceleași strategii pe care le folosesc și în workshop. Nu vei știi cu adevărat cum s-ar fi putut îmbunătăți pentru tine, specific, modul în care avansezi spre rezultate beneficiind de ele. 

Cel mai probabil vei continua să investești timp și energie, poate bani căutând ceva ce e mai jos, la un click distanță.

Înscriere workshop

49euro 29euro

Vreau să depășesc problema ca să avansez spre rezultat.

Acest workshop reprezintă cel mai înalt

nivel de calitate pe care-l pot livra în

acest format azi:

Acest workshop reprezintă cel mai înalt nivel de calitate pe care-l pot livra în acest format azi:

după 8 ani de coaching aproape  4.000 de ședințe one 2 one

după 1.200 de ore de studiu specific

după 2 ani de management

după 14 ani de vânzări

după mii de stiuații în care oamenii au plecat din ședințele de coaching cu un sentiment mai mare de control și cu opțiuni de acțiune

Am avut șansa să-i servesc:

Ada Ditrich
Director Economic
Petruța Țuligă
CEO & Founder Parentool
Acum două luni am început să lucrez cu Shadi, puțin circumspect deoarece după vreo 8 ani de lucru cu mine, cărți, work-shops, cursuri, seminarii, training-uri, aveam în continuare un blocaj și nu credeam sau refuzam să cred ca îi dau de capăt sau cel puțin puteam să pun pariu că nu era acolo unde l-a găsit Shadi! Omul și-a pus o mănușă albă pe o mană zdravănă și și-a băgat mâna în mintea și inima mea și a găsit blocajul! Sesiunile de coaching cu Shadi sunt pur și simplu inspiraționale, provocatoare, serioase și funny în același timp.
Andrei Groza
CPO Chief People Officer at
Techsylvania
Livia Baba
CEO & Founder Bla Shine
Shadi a adus la suprafață lucruri de care nu știam că sunt acolo, unele mai greu de digerat, altele mai ușor, însă toate m-au ajutat să evoluez într-un mod accelerat, atât din punct de vedere profesional, cât și personal. Este o persoană incredibil de empatică și atentă la nevoile clientului. Oferă atenția lui nedivizată, iar acest lucru oferă o valoare deosebită serviciilor lui. În sesiunile cu el, se creează un mediu sigur, în care simți că poți comunica fără restricții. Mulțumesc că ești cu mine în drumul spre TedX!
Camelia Maxim CV Masters
Camelia Maxim
Owner & Resume Writing Expert CV
Masters
Perioada actuală aduce multă tulburare în mintea și sufletul unui antreprenor, dar mai ales activează FRICA (creierul reptilian). De aici creativitatea noastră nativă dispare. De aici încolo apare nevoia de ajutor, sau primele simptome că ești în BLOCAJ emoțional/creativ. După două sesiuni de circa 6 ore în total cu Shadi am reușit să îmi răspund la două mari întrebări: 1. DE CE trăiesc aceste momente? 2. CUM să pornesc, să mă reinventez. Totul pornește de la sursa ta! Redescoperirea ei schimbă totul!
George Scheau
Founder & Owner Goblier.ro
Cine lucrează cu Shadi se întreabă de ce nu a făcut asta mai repede. Personal, m-a ajutat să depășesc un blocaj detul de vechi în maxim o lună, ceea ce este wow!!! Metodele de coaching pe care le folosește sunt o experiență transformațională, pur și simplu! Sunt foarte recunoscătoare că l-am întâlnit și că îl am ca și coach în continuare.
Claudia Timoce
Owner & Founder Grădinița - Creșa
Prichiland
Shadi contribuie de peste 6 ani la creșterea mea profesională, fiindu-mi sprijin în special în extinderea contribuției sociale prin lucrul cu grupurile de părinți. Am învățat alături de el să mă focusez, să nu renunț atunci când îmi era greu, m-a inspirat și m-a învățat să mă îndrept spre oameni și să îi adun în jurul meu. Apreciez foarte mult că mi-a adus claritate în ceea ce privește ritmul și valorile din fiecare moment, fără să încerce vreodată să forțeze pânzele spre o altă direcție decât eram pregătită să mi-o asum, cu alte cuvinte nu a ținut să mă aibă clientă în anumite momente în detrimentul intereselor mele. Shadi este o persoană evoluată emoțional, care intră în profunzime aspecte foarte importante pentru mine. Mulțumesc Shadi și clar că te recomand cu cea mai mare încredere!
Roxana Petre
Psihoterapeut, Educator Parental,
rainer - Psihoterapeut Roxana PETRE
Înainte să îl cunosc pe Shadi, parcă aveam o pungă neagră pentru gunoi pe toată suprafața creierului. Acum văd lucrurile mai clar, gândesc mai limpede și sunt mai fericit. Ba mai mult de atât, acum știu exact ce am de făcut în următorii ani cu viața mea.
Vali Ignat
Coach & Personal Trainer - valiignat.ro
Ți-l recomand cu încredere pe Shadi Hassan - a avut cel mai mare impact asupra mea și blocajelor emoționale / credințelor limitative în puncte cheie din business.
Irina Dobre
Owner & Founder Feminitudine
Salut! Ai zis maxim 30 min să aloc pt RPM-ul ăsta, mi-a luat vreo 5 ore, dar m-am ales și cu niste proceduri faine :))) Nu exagerez 😀 Până mi-am făcut ordine in minte ce trebuie, cât, cum. Important este ca mi-am făcut și o simulare de calendar și arată BOMBĂ. Adică dacă m-aș ține măcar jumătate, aș fi TOP. Eu le pun aici, sunt lungi, dar mi-am făcut tema. Obiectivul era să le văd în calendar că nu îmi iau așa mult și momentan văd că ar fi realizabile în forma asta, ceea ce WOW. Mulțumesc!
Crina Dodea
Owner & Founder Dream Art
Academy
Mă întreb de ce nu am făcut asta mai repede? Toate la timpul lor, cum zice vorba. Adevărul este că demul mi-am dorit să fac ceva pentru mine, 100% pentru mine și dezvoltarea mea. Însă am tot amânat din diferite motive și scuze. Până am ajuns într-un moment dificil, atât pentru mine cât și pentru businessul meu. Dar pot spune că a fost cea mai bună decizie pe care am luat-o. Am luat legătura cu Shadi prin intermediul unei prietene, care îmi povestea cu atât entuziasm de câte s-au schimbat în viața sa de când a început ședințele de coaching, încât am zis: GATA! O FAC ȘI EU! Acum, cu același entuziasm fac și eu această recomandare!
Popa Raluca
Administrator & Personal Trainer -
Raluca Popa Personal Trainer
Au trecut aproape doi ani de când am început să lucrez cu Shadi, așadar pot spune că-l recomand cu încredere! Dacă la fel ca mine, îți dorești mai multă claritate și viziune, atât pentru businessul tău, dar și pentru viața personală, îți recomand să încerci măcar o sesiune de test. (You'll thank me later 😉 )
Ioan - Adrian Danciu
General Manager Toppik România
De aproape două luni sunt o versiune mai bună a mea, „Andreea cea organizată”, pe care o pierdusem puțin pe drum în ultimele luni, cu ajutorul lui Shadi. Învăț în fiecare sesiune cum și unde să îmi găsesc motivația, să mă iert atunci când nu reușesc și să gândesc pe termen lung. Astăzi am intrat în întâlnire puțin copleșită de faptul că mai am doar 6 zile la birou (cu tot cu ziua de azi) și nu o să termin tot la timp. Așa arată calendarul meu după ce am făcut magie alături de Shadi.
Andreea Chiuaru
Social Media Consultant
Dana Nealcoș
Owner Nealcos Marketing
În perioada de 14 luni în care am avut ocazia și privilegiul de a lucra împreună, am reușit să descopăr multe blocaje care mă împiedicau să merg înainte sau să gândesc că pot mai mult! Mereu atent la nevoile mele, ai reușit să mă faci să descopăr un potențial pe care nu credeam că îl am. De ce spun asta? Pentru că în viața de zi cu zi ne impunem tot felul de limitări care își pun amprenta asupra deciziilor și acțiunilor viitoare. De asemenea momentele de declin au fost mult mai ușor de trecut cu ajutorul tău. Împreună am reușit să creăm un momentum foarte bun în afacerea personală. Mulțumesc și recomand cu toată încrederea un asemenea suport și în special pe tine, Shadi!
Stelian Popescu
Real Estate Agent - REMAX Grup de Lux
Gobilier
Refleqt
Beans United
Moto Mus Design

În octombrie 2022 am avut plăcerea de a participa la TEDxEroilor, unde subiectul a fost Game Changers. În fața a 850 de oameni, despre decizii critice care schimbă viața. Despre cum descoperi și eliberezi frâna, în drumul spre acel adevăr care schimbă perspectiva.

În octombrie 2022 am avut plăcerea de a participa la TEDxEroilor, unde subiectul a fost Game Changers. În fața a 850 de oameni, despre decizii critice care schimbă viața. Despre cum descoperi și eliberezi frâna, în drumul spre acel adevăr care schimbă perspectiva.

Am avut ocazia să fiu invitatul lui Lorand Soares Szasz într-un interviu în care am vorbit despre cum am ajuns să fac mindset coaching cu antreprenori pentru a-i ghida să avanseze spre rezultate. Am realizat că amândoi credem că de multe ori chiar dacă teoretic oamenii știu strategiile care ar aduce un anumit rezultat, ceea ce-i împiedică să implementeze, este mindset-ul.