Capitolul I – Dreptul de retragere din contract (dreptul de renunțare la Servicii)

1.1. În conformitate cu dispozițiile legale, dacă aveți calitatea de Consumator, beneficiați de un drept de retragere din Contractul la distanță încheiat, fără a fi necesar să vă justificați în vreun fel decizia. Altfel spus, aveți posibilitatea de a renunța la Serviciile contractate în urma încheierii Contractului la distanță, în condițiile descrise mai jos, fără a fi necesar să vă justificați decizia, urmând ca Societatea să vă restituie sumele de bani achitate cu titlu de preț iar Dumneavoastră, eventual, să suportați unele costuri așa cum sunt precizate în continuare. Dispozițiile legale conținute în art. 9 alin. 1 din O.U.G. nr. 34/2014 prevăd următoarele: „Cu excepția cazurilor prevăzute la art. 16, consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanță sau dintr-un contract în afara spațiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art. 13 alin. (3) și la art. 14”.

1.2. Potrivit dispozițiilor legale, dreptul de retragere poate fi exercitat într-o perioadă de 14 zile de la momentul încheierii Contractului la distanță, astfel cum este detaliat mai jos.

1.3.Astfel, perioada de retragere în care puteți opta pentru returnarea Produselor sau renunțarea la Serviciile contractate expiră în termen de 14 de zile din: ziua încheierii Contractului la distanță, în cazul Serviciilor.

1.4. Serviciile de tip Webinar, pentru care nu se încheie un contract, dar care au fost plătite în avans: sumele achitate se pot restitui doar dacă cererea se face în termenul de 14 zile de la data efectuării plății. Cererea de restituire trebuie trimisă în scris, la adresa de email: shadi.hassan@gmail.com

Capitolul II – Servicii pentru care nu se asigură dreptul la retragere

2.1.Serviciile de tip Webinar, DUPĂ prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a webinarului de către profesionist.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri vă rugăm să ne contactați la adresa de email: shadi.hassan@gmail.com