Video 1 – Cum să fii organizat și mai liniștit ca să obții rezultate.

Video 1 - Cum să fii organizat și mai liniștit ca să obții rezultate.

Video 2 – Cum am planificat cu Andrei obiectivul important pentru el.

Video 2 - Cum am planificat cu Andrei obiectivul important pentru el.

În continuare vei primi zilnic câte un mail în care vei vedea cum a depășit Andrei obstacolele care îl încetineau în drumul spre rezultate, îl costau timp, bani și energie și îi provocau uneori nopți nedormite.

De asemenea vei primi un mail în care vei avea link către această pagină astfel încât să poți să te întorci la sistem când ai nevoie.

Drag performer antreprenor sau manager, deși povestea lui Andrei are la bază ședințe reale avute cu diferiți antreprenori sau manageri ea nu reflectă realitatea exactă și nici nu am pretenția că reflectă o soluție care 100% se potrivește și pentru tine.

Tocmai de aceea, dacă simți că vrei ghidajul meu personalizat, te invit să vezi dacă te califici pentru o ședință de claritate free în care să lucrăm exact pe acest lucru. Spor în toate, Coach Shadi

Am avut șansa să-i servesc:

Acum două luni am început să lucrez cu Shadi, puțin circumspect deoarece după vreo 8 ani de lucru cu mine, cărți, work-shops, cursuri, seminarii, training-uri, aveam în continuare un blocaj și nu credeam sau refuzam să cred ca îi dau de capăt sau cel puțin puteam să pun pariu că nu era acolo unde l-a găsit Shadi! Omul și-a pus o mănușă albă pe o mană zdravănă și și-a băgat mâna în mintea și inima mea și a găsit blocajul! Sesiunile de coaching cu Shadi sunt pur și simplu inspiraționale, provocatoare, serioase și funny în același timp.
Andrei Groza
CPO Chief People Officer at
Techsylvania
Livia Baba
CEO & Founder Bla Shine
Shadi a adus la suprafață lucruri de care nu știam că sunt acolo, unele mai greu de digerat, altele mai ușor, însă toate m-au ajutat să evoluez într-un mod accelerat, atât din punct de vedere profesional, cât și personal. Este o persoană incredibil de empatică și atentă la nevoile clientului. Oferă atenția lui nedivizată, iar acest lucru oferă o valoare deosebită serviciilor lui. În sesiunile cu el, se creează un mediu sigur, în care simți că poți comunica fără restricții. Mulțumesc că ești cu mine în drumul spre TedX!
Camelia Maxim CV Masters
Camelia Maxim
Owner & Resume Writing Expert CV
Masters
Perioada actuală aduce multă tulburare în mintea și sufletul unui antreprenor, dar mai ales activează FRICA (creierul reptilian). De aici creativitatea noastră nativă dispare. De aici încolo apare nevoia de ajutor, sau primele simptome că ești în BLOCAJ emoțional/creativ. După două sesiuni de circa 6 ore în total cu Shadi am reușit să îmi răspund la două mari întrebări: 1. DE CE trăiesc aceste momente? 2. CUM să pornesc, să mă reinventez. Totul pornește de la sursa ta! Redescoperirea ei schimbă totul!
George Scheau
Founder & Owner Goblier.ro
Așa cum nimic nu este întâmplător, ne-am cunoscut în perioada de stare de urgență, atunci când tot ce se întâmpla în jur avea o notă gri spre negru și părea că „luminița” nu se mai vede. Și am văzut o scânteie într-un webinar în care Shadi a prezentat o sesiune de coaching. Și am zis de ce nu!? Claritate. Energie. Putere. Viziune. Creativitate. Empatie. Schimbare. Instinct. Le avem cu toții, nu? Împreună cu Shadi am învățat cum să le accesez instant, cum să le folosesc pentru a obține cele mai bune rezultate, atât la nivel profesional cât și la nivel personal. Decizia de a lucra împreună este una din cele mai bune decizii luate până acum. Rezultatele se văd în fiecare zi. Vă încurajez să mergeți pe mâna lui Shadi măcar o sesiune în care să aveți mintea deschisă. Restul vine de la sine. Mulțumesc, Shadi!
Ada Ditrich
Director Economic
Cine lucrează cu Shadi se întreabă de ce nu a făcut asta mai repede. Personal, m-a ajutat să depășesc un blocaj detul de vechi în maxim o lună, ceea ce este wow!!! Metodele de coaching pe care le folosește sunt o experiență transformațională, pur și simplu! Sunt foarte recunoscătoare că l-am întâlnit și că îl am ca și coach în continuare.
Claudia Timoce
Owner & Founder Grădinița - Creșa
Prichiland
Shadi contribuie de peste 6 ani la creșterea mea profesională, fiindu-mi sprijin în special în extinderea contribuției sociale prin lucrul cu grupurile de părinți. Am învățat alături de el să mă focusez, să nu renunț atunci când îmi era greu, m-a inspirat și m-a învățat să mă îndrept spre oameni și să îi adun în jurul meu. Apreciez foarte mult că mi-a adus claritate în ceea ce privește ritmul și valorile din fiecare moment, fără să încerce vreodată să forțeze pânzele spre o altă direcție decât eram pregătită să mi-o asum, cu alte cuvinte nu a ținut să mă aibă clientă în anumite momente în detrimentul intereselor mele. Shadi este o persoană evoluată emoțional, care intră în profunzime aspecte foarte importante pentru mine. Mulțumesc Shadi și clar că te recomand cu cea mai mare încredere!
Roxana Petre
Psihoterapeut, Educator Parental,
rainer - Psihoterapeut Roxana PETRE
Înainte să îl cunosc pe Shadi, parcă aveam o pungă neagră pentru gunoi pe toată suprafața creierului. Acum văd lucrurile mai clar, gândesc mai limpede și sunt mai fericit. Ba mai mult de atât, acum știu exact ce am de făcut în următorii ani cu viața mea.
Vali Ignat
Coach & Personal Trainer - valiignat.ro
Ți-l recomand cu încredere pe Shadi Hassan - a avut cel mai mare impact asupra mea și blocajelor emoționale / credințelor limitative în puncte cheie din business.
Irina Dobre
Owner & Founder Feminitudine
Salut! Ai zis maxim 30 min să aloc pt RPM-ul ăsta, mi-a luat vreo 5 ore, dar m-am ales și cu niste proceduri faine :))) Nu exagerez 😀 Până mi-am făcut ordine in minte ce trebuie, cât, cum. Important este ca mi-am făcut și o simulare de calendar și arată BOMBĂ. Adică dacă m-aș ține măcar jumătate, aș fi TOP. Eu le pun aici, sunt lungi, dar mi-am făcut tema. Obiectivul era să le văd în calendar că nu îmi iau așa mult și momentan văd că ar fi realizabile în forma asta, ceea ce WOW. Mulțumesc!
Crina Dodea
Owner & Founder Dream Art
Academy
Mă întreb de ce nu am făcut asta mai repede? Toate la timpul lor, cum zice vorba. Adevărul este că demul mi-am dorit să fac ceva pentru mine, 100% pentru mine și dezvoltarea mea. Însă am tot amânat din diferite motive și scuze. Până am ajuns într-un moment dificil, atât pentru mine cât și pentru businessul meu. Dar pot spune că a fost cea mai bună decizie pe care am luat-o. Am luat legătura cu Shadi prin intermediul unei prietene, care îmi povestea cu atât entuziasm de câte s-au schimbat în viața sa de când a început ședințele de coaching, încât am zis: GATA! O FAC ȘI EU! Acum, cu același entuziasm fac și eu această recomandare!
Popa Raluca
Administrator & Personal Trainer -
Raluca Popa Personal Trainer
Au trecut aproape doi ani de când am început să lucrez cu Shadi, așadar pot spune că-l recomand cu încredere! Dacă la fel ca mine, îți dorești mai multă claritate și viziune, atât pentru businessul tău, dar și pentru viața personală, îți recomand să încerci măcar o sesiune de test. (You'll thank me later 😉 )
Ioan - Adrian Danciu
General Manager Toppik România
Numele meu este Gabriel Lepadat, activez în domeniul imobiliar de 10 ani. Mi-am dat seama pe parcursul acestor ani de faptul că dezvoltarea personală este extrem de importantă și timpul investit în noi este esențial, tocmai de aceea am realizat faptul că avem nevoie lângă noi de oameni competenți. Așa se face că l-am întâlnit pe Shadi Hassan, un om minunat și un coach care scoate din noi cea mai bună versiune a noastră și ne ajută să depășim barierele mentale cu care ne confruntăm în viața de zi cu zi. Îți mulțumesc Shadi pentru tot ce ai făcut, faci și vei face pentru mine. Pentru toți cei care citesc această recenzie, vă recomand cu toată încrederea serviciile oferite de Shadi Hassan.
Grabriel Lapadat Tencasa
Gabriel Lepădat
Broker owner Tencasa - Arad
De aproape două luni sunt o versiune mai bună a mea, „Andreea cea organizată”, pe care o pierdusem puțin pe drum în ultimele luni, cu ajutorul lui Shadi. Învăț în fiecare sesiune cum și unde să îmi găsesc motivația, să mă iert atunci când nu reușesc și să gândesc pe termen lung. Astăzi am intrat în întâlnire puțin copleșită de faptul că mai am doar 6 zile la birou (cu tot cu ziua de azi) și nu o să termin tot la timp. Așa arată calendarul meu după ce am făcut magie alături de Shadi.
Andreea Chiuaru
Social Media Consultant
Bună Shadi! Revin cu feedback după ultima noastră discuție legată de vânzări la telefon. După scriptul pe care l-am făcut împreună, am avut mai puțin de muncă în adunarea doritorilor pentru atelier. M-a ajutat în primul rând energia cu care puteam să merg spre clienți. Mă simt eu mai bine făcând ceea ce fac și atunci rezultatele sunt altele. Am avut un Atelier plin înainte de aproape o lună de eveniment...lucru care m-a făcut să mă simt foarte bine :). Mulțumesc frumos pentru toată susținerea ta! M-a ajutat foarte mult acel script și mai mult decât atât schimbarea perspectivei din care vedeam lucrurile.
Dana Nealcoș
Owner Nealcos Marketing
În perioada de 14 luni în care am avut ocazia și privilegiul de a lucra împreună, am reușit să descopăr multe blocaje care mă împiedicau să merg înainte sau să gândesc că pot mai mult! Mereu atent la nevoile mele, ai reușit să mă faci să descopăr un potențial pe care nu credeam că îl am. De ce spun asta? Pentru că în viața de zi cu zi ne impunem tot felul de limitări care își pun amprenta asupra deciziilor și acțiunilor viitoare. De asemenea momentele de declin au fost mult mai ușor de trecut cu ajutorul tău. Împreună am reușit să creăm un momentum foarte bun în afacerea personală. Mulțumesc și recomand cu toată încrederea un asemenea suport și în special pe tine, Shadi!
Stelian Popescu
Real Estate Agent - REMAX Grup de Lux
Gobilier
Refleqt
Beans United
Moto Mus Design

*acest material are la bază sistemul Time of Your Life deținut de Robbsin Research International și se regăsește aici: https://www.tonyrobbins.com/