Webinar LIVE gratuit - Cum să fii organizat și

liniștit în creșterea businessului

Webinar LIVE gratuit - Cum să fii organizat și liniștit în creșterea businessului

Învață în 2 ore într-un format experiențial  

– cum să te organizezi ca să ai claritate în creșterea businessului

– cum să fii mai confortabil cu acțiunile necesare pentru creștere 

– cum să fii mai liniștit tu – omul, în timp ce lucrezi să crești  

Dacă conduci oameni ca manager sau antreprenor și te-ai

săturat să te simți copleșit de taskuri și neliniștit de faptul că

s-ar putea să-ți scape ceva, dacă observi că te simți stresat

deși ar trebui să-ți placă ce faci, dacă toate astea îți afectează

viața personală atunci acest curs este pentru tine.

Dacă conduci oameni ca manager sau antreprenor și te-ai săturat să te simți copleșit de taskuri și neliniștit de faptul că s-ar putea să-ți scape ceva, dacă observi că te simți stresat deși ar trebui să-ți placă ce faci, dacă toate astea îți afectează viața personală atunci acest curs este pentru tine.

La ce să te aștepți?

Materiale video practice și o poveste cu studii de caz, inspirată din realitate. Poți învăța din experiența altor antreprenori sau manageri, asistând la depășirea câtorva blocaje comune oamenilor care conduc oameni.

01

Accesezi cursul gratuit și primești instant acces la primul video în care vei vedea cum planific cu Andrei obiectivul lui de 40% creștere în cifra de afaceri cu o marjă de profit de 20% la finalul lui 2023.

02

Implementezi sistemul de planificare pentru rezultate pe un Rezultat important pentru tine.

03

Simți diferența încă din prima zi.

04

Primești zilnic 1 mail cu studiu de caz în povestea lui Andrei, cu care colaborăm pentru a depăși obstacolele care îl încetinesc sau îl neliniștesc.

Cine este Andrei?

Are un business cu 3 oameni în echipa de management.
A pornit acum 7 ani iar anul trecut a făcut 400.000 euro, cu 20% marjă de profit.

Are o familie cu 2 copii, o soție care îl iubește și îl susține dar care are și ea nevoile ei.

Și da, zi de zi are aceleași provocări pe care le are fiecare antreprenor. În plus, încercă mereu să țină echilibrul între multiplele roluri pe care le are în viață și în business-ul lui:

Antreprenor, când visează pe termen lung.
Manager, când organizează, analizează, măsoară și decide.
Om de vânzări, atunci când se implică în negocieri cu clienții sau când recrutează.
Soț, când este cu soția lui. Tată, când este cu cei doi copii. Andrei, pentru el însuși.

Obstacole depășite cu Andrei

Mă stresează uneori cheltuielile neprevăzute.

Câteodată nu pot să zic “nu” și asta îmi ia timp, focus, energie și bani.

Uneori am senzația că totul depinde de mine și mă îngroapă în muncă.

Câteodată simt nesiguanță în firmă și atunci parcă nu pot acționa sau vreau să controlez tot.

Mă omoară întreruperile și nu știu cum să le gestionez.

Sincer uneori mă simt așa mic și neînsemnat.

Am crescut cu o mamă care m-a învățat să sacrific totul și să fiu de acord cu orice rahat numai să fie liniște.

Când lucrurile nu merg mă simt ca un ratat în fața soției și de obicei atunci ne certăm.

Sunt zile în care am senzația că nimic nu merge cum trebui.

În 2022 am revizuit și actualizat povestea lui Andrei pentru ca tu, ca antreprenor sau manager, să poți vedea cum poți depăși unele dintre obstacolele comune oamenilor care conduc oameni spre rezultate.

Fiecare sesiune este relatată într-un mail pe care-l primești automat și citind, te vezi simți ca și cum asiști din umbră la rezolvarea provocărilor unui antreprenor ca și tine.

Cel mai probabil te vei regăsi în câteva din situațiile pe care am lucrat cu el, și citind am convingerea că vei genera noi soluții și un sentiment mai mare de control pe provocările tale.

Relatările sesiunilor sunt un mix inspirat din întâlniri reale cu cei peste 250 de performeri antreprenori/manageri cu care am lucrat în cei 7 ani de coaching.

Unii erau în primii ani de business, iar alții au cifre de afaceri de peste 1.000.000 de euro și peste 100 de angajați. Nici o sesiune nu este relatarea 100% a unei sesiuni avute cu un client în realitate, pentru că relația coach- client este una absolut confidențială și nu mi-aș permite asta.

VIDEO – Cum utilizez RPM cu performerii cu care lucrez pentru a planifica rezultate. Vei putea planifica practic în timp ce urmărești.

Studii de caz în care rezolvăm obstacole și blocaje bazate pe situații reale dar încorporate în povestea lui Andrei ca să fie cât mai practic.

VIDEO – Cum gestionezi întreruperile – mingea responsabilității, unul dintre cele mai puternice tooluri pentru delegare inversă.

Numele meu este Shadi Hassan și din 2016 activez ca și coach certificat și am avut șansa să lucrez în peste 3.000 de ședințe de coaching one 2 one cu antreprenori și manageri care conduc afaceri din cele mai variate domenii (mobilier personalizat, imobiliare, turism, facility services, online marketing, servicii funerare, gym, vending, parenting, producție, distribuție, recrutare, cv-making, rent a car). De asemenea, cei 14 ani de vânzări directe în 7 domenii diferite și cei doi de management într-o agenție imobiliară cu 20 de agenți contribuie mult la înțelegerea pe care o am pentru obiectivele și provocările antreprenorului, omului din spatele business-ulu

Pentru că rezultatele vin din acțiune iar acțiunea este dictată din interiorul fiecăruia pornind de la emoția și convingerile lui, lucrez cu oamenii care au/conduc business-uri și pe obective strategice măsurabile – leaduri, conversii, cifră de afaceri profit, număr de clienți, recrutare, extindere în piețe noi

dar sunt specializat în obiective din latura umană ce țin de productivitatea, echilibrul, sănătatea, relațiile și performanța omului din spatele business-ului: motivare, organizare, relația cu angajații, echilibrul interior sau în familie, concetrare, rezolvarea conflictelor interioare ce încetinesc sau opresc acțiunea, diminuarea stresului, energie, putere interioară.

Prin acest material vreau să te ghidez să simți că ești mai organizat, mai liniștit și înaintezi spre rezultate.

Beneficiile cursului

Înveți să planifici rezultate folosind unul dintre cele mai performant sistem de organizare de pe planetă, folosit de performeri din business din întreaga lume (am să-ți spun în primul video cum a ajuns la acest sistem și cum îl folosesc cu performerii cu care lucrez).

Vei avea un sentiment mai mare de control pe timpul și resursele tale.

Vei putea experimenta poate pentru prima oară practic, principiul lui Pareto în care 20% din activități aduc 80% din rezultate.

Te vei simți mai liniștit cu ceea ce nu ai reușit să faci de pe to do list.

Vei învăța cum să gestionezi elegant întreruperile venite din partea oamenilor cu care lucrezi.

Din cuprinsul cursului

Mail Ce voia Andrei cu adevărat.

Video – bazele sistemului.

Video – planific cu Andrei obiectivul de 40% creștere în cifra de afaceri cui 20% marjă de profit.

Planifici simultan un rezultat pentru tine.

Mail-uri cu câte o provocare din business sau personală pe care am lucrat cu Andrei.

Video – Cum să gestionezi întreruperile (mingea responsabilității).

Video – Energie pentru performerul din tine.

Ce pierzi dacă nu urmărești cursul

Care este motivul tău unic pentru care ai investit timp să citești până aici? Exact acel motiv are șanse mai mici de realizare dacă alegi să nu urmărești cursul.

Cel mai probabil în timp ce tu citești eu sunt într-una din cele 3/4 ședințe de coaching de azi, în care lucrez cu un performer având ca bază acest sistem de organizare și planificare pentru rezultate. Nu vei știi cu adevărat cum s-ar fi putut îmbunătăți pentru tine, specific modul în care avansezi spre rezultate.

Cel mai probabil vei continua să investești timp și energie, poate bani căutând ceva ce e mai jos, la un click distanță.

Vreau sa fiu mai
organizat și liniștit

Acest curs reprezintă cel mai înalt

nivel de calitate pe care-l pot livra în

acest format azi:

Acest curs reprezintă cel mai înalt nivel de calitate pe care-l pot livra în acest format azi:

Extras din
primul capitol

după 7 ani de coaching în peste 3.000 de ședințe one 2 one

după 1.000 de ore de studiu specific

după 2 ani de management

după 14 ani de vânzări

după mii de situații în care oamenii au plecat din ședințele de coaching cu un sentiment mai mare de control și cu opțiuni de acțiune

Coach: De exemplu, când te concentrezi la faptul că nu ai făcut “tot” ce îți spui despre tine, nu ai făcut tot pentru că ești un…?

Andrei: Incapabil, Loser ☹ sau ceva de genul.

Coach: Exact. Simți asta fizic în stomac sau în umeri sau în cap sau în piept și te presează să faci și mai multe mâine. Iar mâine, din dorința de a elimina această tensiune repede, e foarte posibil să te ocupi de chestiile ușor de făcut și de bifat rapid pentru că-ți dau pe moment un sentiment de reușită și te eliberează de sentimentul de incapabil corect?

Andrei: Acum că zici da. Sau de lucrurile pentru alții că și acelea mă stresează. Nu vreau să par egoist, chiar nu sunt.

Coach: Știu Andrei și înțeleg și este adevărat că ești un incapabil dacă nu faci tot?

Andrei: Cu adevărat nu, că fac o mulțime de lucruri pentru mulți oameni și din echipă și colegi și copii și familie și nu aș fi ajuns până aici dacă eram un incapabil sau un loser. Am construit business-ul acesta din nimic și a ajuns aici pentru că am dat maximum și am crescut continuu.

Coach: Bravo, exact. Și cum te face acest adevăr să te simți, mai liniștit, mai stresat sau la fel?

Andrei: Mai liniștit, clar. De fapt chiar mă simt mult mai energic când mă gândesc la toate astea,… waw!

Am avut șansa să-i servesc:

Acum două luni am început să lucrez cu Shadi, puțin circumspect deoarece după vreo 8 ani de lucru cu mine, cărți, work-shops, cursuri, seminarii, training-uri, aveam în continuare un blocaj și nu credeam sau refuzam să cred ca îi dau de capăt sau cel puțin puteam să pun pariu că nu era acolo unde l-a găsit Shadi! Omul și-a pus o mănușă albă pe o mană zdravănă și și-a băgat mâna în mintea și inima mea și a găsit blocajul! Sesiunile de coaching cu Shadi sunt pur și simplu inspiraționale, provocatoare, serioase și funny în același timp.
Andrei Groza
CPO Chief People Officer at
Techsylvania
Livia Baba
CEO & Founder Bla Shine
Shadi a adus la suprafață lucruri de care nu știam că sunt acolo, unele mai greu de digerat, altele mai ușor, însă toate m-au ajutat să evoluez într-un mod accelerat, atât din punct de vedere profesional, cât și personal. Este o persoană incredibil de empatică și atentă la nevoile clientului. Oferă atenția lui nedivizată, iar acest lucru oferă o valoare deosebită serviciilor lui. În sesiunile cu el, se creează un mediu sigur, în care simți că poți comunica fără restricții. Mulțumesc că ești cu mine în drumul spre TedX!
Camelia Maxim CV Masters
Camelia Maxim
Owner & Resume Writing Expert CV
Masters
Perioada actuală aduce multă tulburare în mintea și sufletul unui antreprenor, dar mai ales activează FRICA (creierul reptilian). De aici creativitatea noastră nativă dispare. De aici încolo apare nevoia de ajutor, sau primele simptome că ești în BLOCAJ emoțional/creativ. După două sesiuni de circa 6 ore în total cu Shadi am reușit să îmi răspund la două mari întrebări: 1. DE CE trăiesc aceste momente? 2. CUM să pornesc, să mă reinventez. Totul pornește de la sursa ta! Redescoperirea ei schimbă totul!
George Scheau
Founder & Owner Goblier.ro
Așa cum nimic nu este întâmplător, ne-am cunoscut în perioada de stare de urgență, atunci când tot ce se întâmpla în jur avea o notă gri spre negru și părea că „luminița” nu se mai vede. Și am văzut o scânteie într-un webinar în care Shadi a prezentat o sesiune de coaching. Și am zis de ce nu!? Claritate. Energie. Putere. Viziune. Creativitate. Empatie. Schimbare. Instinct. Le avem cu toții, nu? Împreună cu Shadi am învățat cum să le accesez instant, cum să le folosesc pentru a obține cele mai bune rezultate, atât la nivel profesional cât și la nivel personal. Decizia de a lucra împreună este una din cele mai bune decizii luate până acum. Rezultatele se văd în fiecare zi. Vă încurajez să mergeți pe mâna lui Shadi măcar o sesiune în care să aveți mintea deschisă. Restul vine de la sine. Mulțumesc, Shadi!
Ada Ditrich
Director Economic
Cine lucrează cu Shadi se întreabă de ce nu a făcut asta mai repede. Personal, m-a ajutat să depășesc un blocaj detul de vechi în maxim o lună, ceea ce este wow!!! Metodele de coaching pe care le folosește sunt o experiență transformațională, pur și simplu! Sunt foarte recunoscătoare că l-am întâlnit și că îl am ca și coach în continuare.
Claudia Timoce
Owner & Founder Grădinița - Creșa
Prichiland
Shadi contribuie de peste 6 ani la creșterea mea profesională, fiindu-mi sprijin în special în extinderea contribuției sociale prin lucrul cu grupurile de părinți. Am învățat alături de el să mă focusez, să nu renunț atunci când îmi era greu, m-a inspirat și m-a învățat să mă îndrept spre oameni și să îi adun în jurul meu. Apreciez foarte mult că mi-a adus claritate în ceea ce privește ritmul și valorile din fiecare moment, fără să încerce vreodată să forțeze pânzele spre o altă direcție decât eram pregătită să mi-o asum, cu alte cuvinte nu a ținut să mă aibă clientă în anumite momente în detrimentul intereselor mele. Shadi este o persoană evoluată emoțional, care intră în profunzime aspecte foarte importante pentru mine. Mulțumesc Shadi și clar că te recomand cu cea mai mare încredere!
Roxana Petre
Psihoterapeut, Educator Parental,
rainer - Psihoterapeut Roxana PETRE
Înainte să îl cunosc pe Shadi, parcă aveam o pungă neagră pentru gunoi pe toată suprafața creierului. Acum văd lucrurile mai clar, gândesc mai limpede și sunt mai fericit. Ba mai mult de atât, acum știu exact ce am de făcut în următorii ani cu viața mea.
Vali Ignat
Coach & Personal Trainer - valiignat.ro
Ți-l recomand cu încredere pe Shadi Hassan - a avut cel mai mare impact asupra mea și blocajelor emoționale / credințelor limitative în puncte cheie din business.
Irina Dobre
Owner & Founder Feminitudine
Salut! Ai zis maxim 30 min să aloc pt RPM-ul ăsta, mi-a luat vreo 5 ore, dar m-am ales și cu niste proceduri faine :))) Nu exagerez 😀 Până mi-am făcut ordine in minte ce trebuie, cât, cum. Important este ca mi-am făcut și o simulare de calendar și arată BOMBĂ. Adică dacă m-aș ține măcar jumătate, aș fi TOP. Eu le pun aici, sunt lungi, dar mi-am făcut tema. Obiectivul era să le văd în calendar că nu îmi iau așa mult și momentan văd că ar fi realizabile în forma asta, ceea ce WOW. Mulțumesc!
Crina Dodea
Owner & Founder Dream Art
Academy
Mă întreb de ce nu am făcut asta mai repede? Toate la timpul lor, cum zice vorba. Adevărul este că demul mi-am dorit să fac ceva pentru mine, 100% pentru mine și dezvoltarea mea. Însă am tot amânat din diferite motive și scuze. Până am ajuns într-un moment dificil, atât pentru mine cât și pentru businessul meu. Dar pot spune că a fost cea mai bună decizie pe care am luat-o. Am luat legătura cu Shadi prin intermediul unei prietene, care îmi povestea cu atât entuziasm de câte s-au schimbat în viața sa de când a început ședințele de coaching, încât am zis: GATA! O FAC ȘI EU! Acum, cu același entuziasm fac și eu această recomandare!
Popa Raluca
Administrator & Personal Trainer -
Raluca Popa Personal Trainer
Au trecut aproape doi ani de când am început să lucrez cu Shadi, așadar pot spune că-l recomand cu încredere! Dacă la fel ca mine, îți dorești mai multă claritate și viziune, atât pentru businessul tău, dar și pentru viața personală, îți recomand să încerci măcar o sesiune de test. (You'll thank me later 😉 )
Ioan - Adrian Danciu
General Manager Toppik România
Numele meu este Gabriel Lepadat, activez în domeniul imobiliar de 10 ani. Mi-am dat seama pe parcursul acestor ani de faptul că dezvoltarea personală este extrem de importantă și timpul investit în noi este esențial, tocmai de aceea am realizat faptul că avem nevoie lângă noi de oameni competenți. Așa se face că l-am întâlnit pe Shadi Hassan, un om minunat și un coach care scoate din noi cea mai bună versiune a noastră și ne ajută să depășim barierele mentale cu care ne confruntăm în viața de zi cu zi. Îți mulțumesc Shadi pentru tot ce ai făcut, faci și vei face pentru mine. Pentru toți cei care citesc această recenzie, vă recomand cu toată încrederea serviciile oferite de Shadi Hassan.
Grabriel Lapadat Tencasa
Gabriel Lepădat
Broker owner Tencasa - Arad
De aproape două luni sunt o versiune mai bună a mea, „Andreea cea organizată”, pe care o pierdusem puțin pe drum în ultimele luni, cu ajutorul lui Shadi. Învăț în fiecare sesiune cum și unde să îmi găsesc motivația, să mă iert atunci când nu reușesc și să gândesc pe termen lung. Astăzi am intrat în întâlnire puțin copleșită de faptul că mai am doar 6 zile la birou (cu tot cu ziua de azi) și nu o să termin tot la timp. Așa arată calendarul meu după ce am făcut magie alături de Shadi.
Andreea Chiuaru
Social Media Consultant
Bună Shadi! Revin cu feedback după ultima noastră discuție legată de vânzări la telefon. După scriptul pe care l-am făcut împreună, am avut mai puțin de muncă în adunarea doritorilor pentru atelier. M-a ajutat în primul rând energia cu care puteam să merg spre clienți. Mă simt eu mai bine făcând ceea ce fac și atunci rezultatele sunt altele. Am avut un Atelier plin înainte de aproape o lună de eveniment...lucru care m-a făcut să mă simt foarte bine :). Mulțumesc frumos pentru toată susținerea ta! M-a ajutat foarte mult acel script și mai mult decât atât schimbarea perspectivei din care vedeam lucrurile.
Dana Nealcoș
Owner Nealcos Marketing
În perioada de 14 luni în care am avut ocazia și privilegiul de a lucra împreună, am reușit să descopăr multe blocaje care mă împiedicau să merg înainte sau să gândesc că pot mai mult! Mereu atent la nevoile mele, ai reușit să mă faci să descopăr un potențial pe care nu credeam că îl am. De ce spun asta? Pentru că în viața de zi cu zi ne impunem tot felul de limitări care își pun amprenta asupra deciziilor și acțiunilor viitoare. De asemenea momentele de declin au fost mult mai ușor de trecut cu ajutorul tău. Împreună am reușit să creăm un momentum foarte bun în afacerea personală. Mulțumesc și recomand cu toată încrederea un asemenea suport și în special pe tine, Shadi!
Stelian Popescu
Real Estate Agent - REMAX Grup de Lux
Gobilier
Refleqt
Beans United
Moto Mus Design

În octombrie 2022 am avut plăcerea de a participa la TEDxEroilor, unde subiectul a fost Game Changers. În fața a 850 de oameni, despre decizii critice care schimbă viața. Despre cum descoperi și eliberezi frâna, în drumul spre acel adevăr care schimbă perspectiva.

În octombrie 2022 am avut plăcerea de a participa la TEDxEroilor, unde subiectul a fost Game Changers. În fața a 850 de oameni, despre decizii critice care schimbă viața. Despre cum descoperi și eliberezi frâna, în drumul spre acel adevăr care schimbă perspectiva.

Am avut ocazia să fiu invitatul lui Lorand Soares Szasz într-un interviu în care am vorbit despre cum am ajuns să fac mindset coaching cu antreprenori pentru a-i ghida să avanseze spre rezultate. Am realizat că amândoi credem că de multe ori chiar dacă teoretic oamenii știu strategiile care ar aduce un anumit rezultat, ceea ce-i împiedică să implementeze, este mindset-ul.

Pentru o scurtă perioadă, am decis să ofer acest curs gratuit. Dacă-l accesezi acum, vei putea beneficia de materiale chiar și după ce voi începe să-l promovez la adevărata lui valoare. Mult succes!

Zile
Ore
Minute
Secunde