CUM SĂ FII ORGANIZAT ȘI LINIȘTIT CA SĂ OBȚII REZULTATE

 


Strategii și studii de caz din +3.000 de ședințe de coaching cu antreprenori și manageri.
 Pentru un 2023 în care ne organizăm și acționăm, liniștiți ne bucurăm. Sau ceva de genul 🙂

Materialul este în curs de revizuire, va fi accesibil începând cu 24 Ianuarie. Dacă vrei să te anunț când este disponibil te rog să-mi scrii un email pe shadi.hassan@gmail.com cu subiectul: Vreau să fiu mai organizat și mai liniștit. Mulțumesc

RESULTS COACH

Shadi Hassan​

Ai încercat să îți setezi obiective personale sau de business și să simți că nu înaintezi așa cum ai vrea?

Te-ai săturat să-ți pierzi concentrarea, să te blochezi și poate să simți că nu poți face lucrurile să funcționeze?

Te simți uneori singur cu toată responsabilitatea deciziilor și acțiunilor din business?

Ce schimbare ar aduce să ai pe cineva de partea ta, care te înțelege așa cum funcționezi tu, îți înțelege viziunea, îți cunoaște punctele forte și provocările și este acolo lângă tine având ca scop să te ajute să înaintezi constant spre obiectivul tău?

Numele meu este Shadi Hassan și sunt coach. Zi de zi ghidez antreprenori să găsească claritate și să depășească blocaje ca să accelereze spre rezultate. 

PARTENERUL TĂU DE COACHING

Din 2016 activez ca și coach certificat și am avut șansa să lucrez cu antreprenori care conduc afaceri mici și mijlocii din cele mai variate (mobilier personalizat, imobiliare, turism, facility services, online marketing, servicii funerare, gym, vending, parenting, producție, distribuție). De asemenea, cei 14 ani de vânzări directe în 7 domenii diferite și cei doi de management într-o agenție imobiliară cu 20 de agenți contribuie mult la înțelegerea pe care o am pentru obiectivele și provocările antreprenorului, omului din spatele business-ului.

În viață am schimbat în primii 30 de ani locul căruia îi spuneam “acasă” de 26 de ori în patru orașe pe două continente, așa că înțeleg la cel mai profund nivel schimbarea și adaptarea, iar în drumul meu de la angajat la liber profesionist care-și asumă total veniturile lui am avut eșecurile mele și tocmai de aceea înțeleg frământările omului din spatele business-ului. 

Deși sunt un alergător începător, am vrut să simt durerile fizice emoționale și mentale pe care le aduce un Ultramaraton de 100km, ca o metaforă pentru procesul prin care trec performerii din punctul A în punctul B. Mi-a luat 16 ore în 3 zile diferite, dar l-am terminat.

Ca să pot oferi un serviciu de top performerilor cu care lucrez, petrec undeva la 400 de ore/an în pregătire. În acest proces, am obținut în 2022, după câțiva ani de studiu teoretic și practic, certificarea internațională de la  Robbins-Madanes Training, școala oficială de coaching a lui Tony Robbins.

 

Pentru că rezultatele vin din acțiune iar acțiunea este dictată din interiorul fiecăruia pornind de la emoția și convingerile lui, lucrez cu oamenii care au/conduc business-uri și pe obective strategice măsurabile – leaduri, conversii, cifră de afaceri profit, număr de clienți, recrutare, extindere în piețe noi dar sunt specializat în obiective din latura umană ce țin de productivitatea, echilibrul, sănătatea, relațiile și performanța omului din spatele business-ului: motivare, organizare, relația cu angajații, echilibrul interior sau în familie, concetrare, rezolvarea conflictelor interioare ce încetinesc sau opresc acțiunea, diminuarea stresului, energie, putere interioară.

Zi de zi ghidez antreprenori și manageri seniori să avanseze înspre rezultate mai repede și mai liniștiți.

Am avut șansa să-i servesc

Acum două luni am început să lucrez cu Shadi, puțin circumspect deoarece după vreo 8 ani de lucru cu mine, cărți, work-shops, cursuri, seminarii, training-uri, aveam în continuare un blocaj și nu credeam sau refuzam să cred ca îi dau de capăt sau cel puțin puteam să pun pariu că nu era acolo unde l-a găsit Shadi! Omul și-a pus o mănușă albă pe o mană zdravănă și și-a băgat mâna în mintea și inima mea și a găsit blocajul! Sesiunile de coaching cu Shadi sunt pur și simplu inspiraționale, provocatoare, serioase și funny în același timp.
Andrei Groza
CPO Chief People Officer at Techsylvania

Livia Baba
CEO & Founder Bla Shine

Shadi a adus la suprafață lucruri de care nu știam că sunt acolo, unele mai greu de digerat, altele mai ușor, însă toate m-au ajutat să evoluez într-un mod accelerat, atât din punct de vedere profesional, cât și personal. Este o persoană incredibil de empatică și atentă la nevoile clientului.
Oferă atenția lui nedivizată, iar acest lucru oferă o valoare deosebită serviciilor lui. În sesiunile cu el, se creează un mediu sigur, în care simți că poți comunica fără restricții. Mulțumesc că ești cu mine în drumul spre TedX!
Camelia Maxim CV Masters
Camelia Maxim
Owner & Resume Writing Expert CV Masters
Perioada actuală aduce multă tulburare în mintea și sufletul unui antreprenor, dar mai ales activează FRICA (creierul reptilian).
De aici creativitatea noastră nativă dispare.
De aici încolo apare nevoia de ajutor, sau primele simptome că ești în BLOCAJ emoțional/creativ.
După două sesiuni de circa 6 ore în total cu Shadi am reușit să îmi răspund la două mari întrebări:
1. DE CE trăiesc aceste momente?
2. CUM să pornesc, să mă reinventez.
Totul pornește de la sursa ta! Redescoperirea ei schimbă totul!
George Scheau
Founder & Owner Goblier.ro
Shadi contribuie de peste 6 ani la creșterea mea profesională, fiindu-mi sprijin în special în extinderea contribuției sociale prin lucrul cu grupurile de părinți.
Am învățat alături de el să mă focusez, să nu renunț atunci când îmi era greu, m-a inspirat și m-a învățat să mă îndrept spre oameni și să îi adun în jurul meu.
Apreciez foarte mult că mi-a adus claritate în ceea ce privește ritmul și valorile din fiecare moment, fără să încerce vreodată să forțeze pânzele spre o altă direcție decât eram pregătită să mi-o asum, cu alte cuvinte nu a ținut să mă aibă clientă în anumite momente în detrimentul intereselor mele.
Shadi este o persoană evoluată emoțional, care intră în profunzime aspecte foarte importante pentru mine.
Mulțumesc Shadi și clar că te recomand cu cea mai mare încredere!
Roxana Petre
Psihoterapeut, Educator Parental, Trainer - Psihoterapeut Roxana PETRE
Așa cum nimic nu este întâmplător, ne-am cunoscut în perioada de stare de urgență, atunci când tot ce se întâmpla în jur avea o notă gri spre negru și părea că „luminița” nu se mai vede. Și am văzut o scânteie într-un webinar în care Shadi a prezentat o sesiune de coaching. Și am zis de ce nu!?
Claritate. Energie. Putere. Viziune. Creativitate. Empatie. Schimbare. Instinct.
Le avem cu toții, nu? Împreună cu Shadi am învățat cum să le accesez instant, cum să le folosesc pentru a obține cele mai bune rezultate, atât la nivel profesional cât și la nivel personal.
Decizia de a lucra împreună este una din cele mai bune decizii luate până acum. Rezultatele se văd în fiecare zi.
Vă încurajez să mergeți pe mâna lui Shadi măcar o sesiune în care să aveți mintea deschisă. Restul vine de la sine.
Mulțumesc, Shadi!
Ada Ditrich
Director economic
Înainte să îl cunosc pe Shadi, parcă aveam o pungă neagră pentru gunoi pe toată suprafața creierului. Acum văd lucrurile mai clar, gândesc mai limpede și sunt mai fericit. Ba mai mult de atât, acum știu exact ce am de făcut în următorii ani cu viața mea.
Vali Ignat
Coach & Personal Trainer - valiignat.ro
Cine lucrează cu Shadi se întreabă de ce nu a făcut asta mai repede. Personal, m-a ajutat să depășesc un blocaj detul de vechi în maxim o lună, ceea ce este wow!!! Metodele de coaching pe care le folosește sunt o experiență transformațională, pur și simplu!
Sunt foarte recunoscătoare că l-am întâlnit și că îl am ca și coach în continuare.
Claudia Timoce
Owner & Founder Grădinița - Creșa Prichiland
Au trecut aproape doi ani de când am început să lucrez cu Shadi, așadar pot spune că-l recomand cu încredere! Dacă la fel ca mine, îți dorești mai multă claritate și viziune, atât pentru businessul tău, dar și pentru viața personală, îți recomand să încerci măcar o sesiune de test. (You'll thank me later 😉 )
Ioan - Adrian Danciu
General Manager Toppik România
Salut! Ai zis maxim 30 min să aloc pt RPM-ul ăsta, mi-a luat vreo 5 ore, dar m-am ales și cu niste proceduri faine :))) Nu exagerez 😀 Până mi-am făcut ordine in minte ce trebuie, cât, cum. Important este ca mi-am făcut și o simulare de calendar și arată BOMBĂ. Adică dacă m-aș ține măcar jumătate, aș fi TOP. Eu le pun aici, sunt lungi, dar mi-am făcut tema. Obiectivul era să le văd în calendar că nu îmi iau așa mult și momentan văd că ar fi realizabile în forma asta, ceea ce WOW. Mulțumesc!
Crina Dodea
Owner & Founder Dream Art Academy
Mă întreb de ce nu am făcut asta mai repede?
Toate la timpul lor, cum zice vorba.
Adevărul este că demul mi-am dorit să fac ceva pentru mine, 100% pentru mine și dezvoltarea mea. Însă am tot amânat din diferite motive și scuze. Până am ajuns într-un moment dificil, atât pentru mine cât și pentru businessul meu. Dar pot spune că a fost cea mai bună decizie pe care am luat-o.
Am luat legătura cu Shadi prin intermediul unei prietene, care îmi povestea cu atât entuziasm de câte s-au schimbat în viața sa de când a început ședințele de coaching, încât am zis: GATA! O FAC ȘI EU!
Acum, cu același entuziasm fac și eu această recomandare!
Popa Raluca
Administrator & Personal Trainer -Raluca Popa Personal Trainer
De aproape două luni sunt o versiune mai bună a mea, „Andreea cea organizată”, pe care o pierdusem puțin pe drum în ultimele luni, cu ajutorul lui Shadi. Învăț în fiecare sesiune cum și unde să îmi găsesc motivația, să mă iert atunci când nu reușesc și să gândesc pe termen lung.
Astăzi am intrat în întâlnire puțin copleșită de faptul că mai am doar 6 zile la birou (cu tot cu ziua de azi) și nu o să termin tot la timp. Așa arată calendarul meu după ce am făcut magie alături de Shadi.
Andreea Chiuaru
Social Media Consultant
Ți-l recomand cu încredere pe Shadi Hassan - a avut cel mai mare impact asupra mea și blocajelor emoționale / credințelor limitative în puncte cheie din business.
Irina Dobre
Owner & Founder Feminitudine
Bună Shadi! Revin cu feedback după ultima noastră discuție legată de vânzări la telefon.
După scriptul pe care l-am făcut împreună, am avut mai puțin de muncă în adunarea doritorilor pentru atelier. M-a ajutat în primul rând energia cu care puteam să merg spre clienți. Mă simt eu mai bine făcând ceea ce fac și atunci rezultatele sunt altele.
Am avut un Atelier plin înainte de aproape o lună de eveniment...lucru care m-a făcut să mă simt foarte bine :).
Mulțumesc frumos pentru toată susținerea ta!
M-a ajutat foarte mult acel script și mai mult decât atât schimbarea perspectivei din care vedeam lucrurile.
Dana Nealcoș
Owner Nealcos Marketing
Numele meu este Gabriel Lepadat, activez în domeniul imobiliar de 10 ani. Mi-am dat seama pe parcursul acestor ani de faptul că dezvoltarea personală este extrem de importantă și timpul investit în noi este esențial, tocmai de aceea am realizat faptul că avem nevoie lângă noi de oameni competenți. Așa se face că l-am întâlnit pe Shadi Hassan, un om minunat și un coach care scoate din noi cea mai bună versiune a noastră și ne ajută să depășim barierele mentale cu care ne confruntăm în viața de zi cu zi.
Îți mulțumesc Shadi pentru tot ce ai făcut, faci și vei face pentru mine.
Pentru toți cei care citesc această recenzie, vă recomand cu toată încrederea serviciile oferite de Shadi Hassan.
Grabriel Lapadat Tencasa
Gabriel Lepădat
Broker owner Tencasa - Arad
În perioada de 14 luni în care am avut ocazia și privilegiul de a lucra împreună, am reușit să descopăr multe blocaje care mă împiedicau să merg înainte sau să gândesc că pot mai mult!
Mereu atent la nevoile mele, ai reușit să mă faci să descopăr un potențial pe care nu credeam că îl am. De ce spun asta? Pentru că în viața de zi cu zi ne impunem tot felul de limitări care își pun amprenta asupra deciziilor și acțiunilor viitoare.
De asemenea momentele de declin au fost mult mai ușor de trecut cu ajutorul tău. Împreună am reușit să creăm un momentum foarte bun în afacerea personală.
Mulțumesc și recomand cu toată încrederea un asemenea suport și în special pe tine, Shadi!
Stelian Popescu
Real Estate Agent - REMAX Grup de Lux

AFLĂ MAI MULTE DESPRE MINE

În octombrie 2022 am avut plăcerea de a participa la TEDxEroilor, unde subiectul a fost Game Changers. În fața a 850 de oameni, despre decizii critice care schimbă viața. Despre cum descoperi și eliberezi frâna, în drumul spre acel adevăr care schimbă perspectiva.

Am avut ocazia să fiu invitatul lui Lorand Soares Szasz într-un interviu în care am vorbit despre cum am ajuns să fac mindset coaching cu antreprenori pentru a-i ghida să avanseze spre rezultate. Am realizat că amândoi credem că de multe ori chiar dacă teoretic oamenii știu strategiile care ar aduce un anumit rezultat, ceea ce-i împiedică să implementeze, este mindset-ul.

Dacă conduci oameni ca manager sau antreprenor și te-ai săturat să te simți copleșit de taskuri și neliniștit de faptul că s-ar putea să-ți scape ceva, dacă observi că te simți stresat deși ar trebui să-ți placă ce faci, dacă toate astea îți afectează viața personală atunci acest curs este pentru tine.

Te așteaptă materiale video practice și o poveste cu studii de caz, inspirată din realitate. Poți învăța din experiența altor antreprenori sau manageri, asistând la depășirea câtorva blocaje comune oamenilor care conduc oameni.

  1. Accesezi cursul gratuit și primești instant acces la primul video în care vei vedea cum planific cu Andrei obiectivul lui de 40% creștere în cifra de afaceri cu o marjă de profit de 20% la finalul lui 2023.
  2. Implementezi sistemul de planificare pentru rezultate pe un Rezultat important pentru tine.
  3. Simți diferența încă din prima zi.
  4. Primești zilnic 1 mail cu studiu de caz în povestea lui Andrei, cu care colaborăm pentru a depăși obstacolele care îl încetinesc sau îl neliniștesc.

CINE ESTE ANDREI

Are un business cu 3 oameni în echipa de management.

A pornit acum 7 ani iar anul trecut a făcut 400.000 euro, cu 20% marjă de profit. 
Are o familie cu 2 copii, o soție care îl iubește și îl susține dar care are și ea nevoile ei.

Și da, zi de zi are aceleași provocări pe care le are fiecare antreprenor. În plus, încercă mereu să

țină echilibrul între multiplele roluri pe care le are în viață și în business-ul lui:

Antreprenor, când visează pe termen lung.
Manager, când organizează, analizează, măsoară și decide.
Om de vânzări, atunci când se implică în negocieri cu clienții sau când recrutează. 
Soț, când este cu soția lui.
Tată, când este cu cei doi copii.
Andrei, pentru el însuși.

OBSTACOLE DEPĂȘITE CU ANDREI

 

Mă stresează uneori cheltuielile neprevăzute.

Câteodată nu pot să zic “nu” și asta îmi ia timp, focus, energie și bani.

Uneori am senzația că totul depinde de mine și mă îngroapă în muncă.

Câteodată simt nesiguanță în firmă și atunci parcă nu pot acționa sau vreau să controlez tot.

Mă omoară întreruperile și nu știu cum să le gestionez.

Sincer uneori mă simt așa mic și neînsemnat.

Uneori parcă nu pot să negociez cum ar trebui.

Am crescut cu o mamă care m-a învățat să sacrific totul și să fiu de acord cu orice rahat numai să fie liniște.

Când lucrurile nu merg mă simt ca un ratat în fața soției și de obicei atunci ne certăm.

Sunt zile în care am senzația că nimic nu merge cum trebui.

În 2022 am revizuit și actualizat povestea lui Andrei pentru ca tu, ca antreprenor sau manager, să poți vedea cum poți depăși unele dintre obstacolele comune oamenilor care conduc oameni spre rezultate. 

Fiecare sesiune este relatată într-un mail pe care-l primești automat și citind, te vezi simți ca și cum asiști din umbră la rezolvarea provocărilor unui antreprenor ca și tine.

Cel mai probabil te vei regăsi în câteva din situațiile pe care am lucrat cu el, și citind am convingerea că vei genera noi soluții și un sentiment mai mare de control pe provocările tale. 

Relatările sesiunilor sunt  un mix inspirat din întâlniri reale cu cei peste 250 de performeri antreprenori/manageri cu care am lucrat în cei 7 ani de coaching.

Unii erau în primii ani de business, iar alții au cifre de afaceri de peste 1.000.000 de euro și peste 100 de angajați. Nici o sesiune nu este relatarea 100% a unei sesiuni avute cu un client în realitate, pentru că relația coach-client este una absolut confidențială și nu mi-aș permite asta.

Materialul este în curs de revizuire, va fi accesibil începând cu 24 Ianuarie. Dacă vrei să te anunț când este disponibil te rog să-mi scrii un email pe shadi.hassan@gmail.com cu subiectul: Vreau să fiu mai organizat și mai liniștit. Mulțumesc.

UNDE EȘTI TU și cum TE POT GHIDA ca SĂ ACCELEREZI

După 6 ani și peste 3.000 de sesiuni unu la unu, 80% cu antreprenori și manageri, știu că atunci când oamenii vin în sesiuni de coaching se găsesc, metaforic vorbind, în drumul spre ceea ce pentru ei înseamnă Rezultate, într-una din trei situații:

În vale. Un loc în care au căzut, sub nivelul la care erau, datorită unui eșec, a unei întâmplări, situaţii în afara controlului lor, ceea ce produce durere, și le consumă resurse de timp, energie și bani. Sunt în stres/anxietate și uneori știu exact de ce, alteori nu.

În urcare. În această arie oamenii sunt pregătiţi pentru o nouă provocare, au o viziune, obiective și înaintează spre o zonă în care nu au mai fost: o etapă nouă în business (extindere geografică, cifră de afaceri, profit etc) sau în viață (căsătorie, copii, relocare etc).

Tu unde simți că ești în acest moment?