DIN EXPERINȚA A +3000 de ȘEDINȚE DE COACHING CU ANTREPRENORI ȘI MANAGERI

Dacă conduci oameni ca manager sau antreprenor și te-ai săturat să te simți copleșit de taskuri și neliniștit de faptul că s-ar putea să-ți scape ceva, dacă observi că lucrurile care te încetinesc în drum spre rezultat se repetă sub diferite forme atunci acest material este pentru tine. Pentru un 2023 în care ne organizăm și acționăm, liniștiți ne bucurăm. Sau ceva de genul.

Te așteaptă 3 videouri practice și 7 studii de caz pe obstacole comune oamenilor care conduc afaceri sau conturi de până în 10.000.000 euro și 250 de angajați

Te înscrii în acest mini curs gratuit

Primești pe mail treptat în ritm alert videourile și mailurile cu studiile de caz pe depășirea obstacolelor.

Îți organizezi activitatea după acest sistem, elimini treptat din obstacole și te bucuri de rezultate mai repede, mai liniști.

CREZI CĂ E MOMENTUL SĂ AI O FORMĂ DE ORGANIZARE DE CARE SĂ TE AJUTE SĂ FII MAI LINIȘTIT ȘI SĂ AVANSEZI SPRE REZULTATE?

  • Ți se întâmplă și ție să îți perzi concentrarea și să te simți copleșit?
  • Ajungi să ai un to do list care parcă crește continuu deși muncești foarte mult?
  • Ai vrea să afli cum își conduc business-ul și viața oameni care dețin mai multe afaceri simultan?

RESULTS COACH

Shadi Hassan​

Ai încercat să îți setezi obiective personale sau de business și să simți că nu înaintezi așa cum ai vrea?

Te-ai săturat să-ți pierzi concentrarea, să te blochezi și poate să simți că nu poți face lucrurile să funcționeze?

Te simți uneori singur cu toată responsabilitatea deciziilor și acțiunilor din business?

Ce schimbare ar aduce să ai pe cineva de partea ta, care te înțelege așa cum funcționezi tu, îți înțelege viziunea, îți cunoaște punctele forte și provocările și este acolo lângă tine având ca scop să te ajute să înaintezi constant spre obiectivul tău?

Numele meu este Shadi Hassan și sunt coach. Zi de zi ghidez antreprenori să găsească claritate și să depășească blocaje ca să accelereze spre rezultate. 

PARTENERUL TĂU DE COACHING

Din 2016 activez ca și coach certificat și am avut șansa să lucrez cu antreprenori care conduc afaceri mici și mijlocii din cele mai variate (mobilier personalizat, imobiliare, turism, facility services, online marketing, servicii funerare, gym, vending, parenting, producție, distribuție). De asemenea, cei 14 ani de vânzări directe în 7 domenii diferite și cei doi de management într-o agenție imobiliară cu 20 de agenți contribuie mult la înțelegerea pe care o am pentru obiectivele și provocările antreprenorului, omului din spatele business-ului.

În viață am schimbat în primii 30 de ani locul căruia îi spuneam “acasă” de 26 de ori în patru orașe pe două continente, așa că înțeleg la cel mai profund nivel schimbarea și adaptarea, iar în drumul meu de la angajat la liber profesionist care-și asumă total veniturile lui am avut eșecurile mele și tocmai de aceea înțeleg frământările omului din spatele business-ului. 

Deși sunt un alergător începător, am vrut să simt durerile fizice emoționale și mentale pe care le aduce un Ultramaraton de 100km, ca o metaforă pentru procesul prin care trec performerii din punctul A în punctul B. Mi-a luat 16 ore în 3 zile diferite, dar l-am terminat.

Ca să pot oferi un serviciu de top performerilor cu care lucrez, petrec undeva la 400 de ore/an în pregătire. În acest proces, am obținut în 2022, după câțiva ani de studiu teoretic și practic, certificarea internațională de la  Robbins-Madanes Training, școala oficială de coaching a lui Tony Robbins.

 

Pentru că rezultatele vin din acțiune iar acțiunea este dictată din interiorul fiecăruia pornind de la emoția și convingerile lui, lucrez cu oamenii care au/conduc business-uri și pe obective strategice măsurabile – leaduri, conversii, cifră de afaceri profit, număr de clienți, recrutare, extindere în piețe noi dar sunt specializat în obiective din latura umană ce țin de productivitatea, echilibrul, sănătatea, relațiile și performanța omului din spatele business-ului: motivare, organizare, relația cu angajații, echilibrul interior sau în familie, concetrare, rezolvarea conflictelor interioare ce încetinesc sau opresc acțiunea, diminuarea stresului, energie, putere interioară.

Zi de zi ghidez antreprenori și manageri seniori să avanseze înspre rezultate mai repede și mai liniștiți.

Am avut șansa să-i servesc

Acum două luni am început să lucrez cu Shadi, puțin circumspect deoarece după vreo 8 ani de lucru cu mine, cărți, work-shops, cursuri, seminarii, training-uri, aveam în continuare un blocaj și nu credeam sau refuzam să cred ca îi dau de capăt sau cel puțin puteam să pun pariu că nu era acolo unde l-a găsit Shadi! Omul și-a pus o mănușă albă pe o mană zdravănă și și-a băgat mâna în mintea și inima mea și a găsit blocajul! Sesiunile de coaching cu Shadi sunt pur și simplu inspiraționale, provocatoare, serioase și funny în același timp.
Andrei Groza
CPO Chief People Officer at Techsylvania

Livia Baba
CEO & Founder Bla Shine

Shadi a adus la suprafață lucruri de care nu știam că sunt acolo, unele mai greu de digerat, altele mai ușor, însă toate m-au ajutat să evoluez într-un mod accelerat, atât din punct de vedere profesional, cât și personal. Este o persoană incredibil de empatică și atentă la nevoile clientului.
Oferă atenția lui nedivizată, iar acest lucru oferă o valoare deosebită serviciilor lui. În sesiunile cu el, se creează un mediu sigur, în care simți că poți comunica fără restricții. Mulțumesc că ești cu mine în drumul spre TedX!
Camelia Maxim CV Masters
Camelia Maxim
Owner & Resume Writing Expert CV Masters

AFLĂ MAI MULTE DESPRE MINE

În octombrie 2022 am avut plăcerea de a participa la TEDxEroilor, unde subiectul a fost Game Changers. În fața a 850 de oameni, despre decizii critice care schimbă viața. Despre cum descoperi și eliberezi frâna, în drumul spre acel adevăr care schimbă perspectiva.

Am avut ocazia să fiu invitatul lui Lorand Soares Szasz într-un interviu în care am vorbit despre cum am ajuns să fac mindset coaching cu antreprenori pentru a-i ghida să avanseze spre rezultate. Am realizat că amândoi credem că de multe ori chiar dacă teoretic oamenii știu strategiile care ar aduce un anumit rezultat, ceea ce-i împiedică să implementeze, este mindset-ul.

cum l-am ghidat pe andrei să avanseze spre rezultate

Andrei (personaj fictiv inspirat din realitate) are în business 12 oameni. A pornit acum 5 ani iar anul trecut a făcut o cifră de afaceri de 250.000 euro cu 20% marjă de profit. Are o familie cu 2 copii, o soție care-l iubește și-l susține dar care are normal, nevoile ei. Și da, zi de zi are aceleași provocări și blocaje pe care le are fiecare antreprenor, fie în relațiile de business fie în relația de cuplu fie în relația cu el însuși.

Zi de zi lucrează să țină echilibrul între toate rolurile pe care le are:

Antreprenor, Manager, Vânzător, Soț, Tată și Andrei Omul.

04f0c944-be00-4cce-b2d1-470ab9d27e55

După sesiunea de claritate, Andrei a ales să lucrăm împreună. În sesiunile care au urmat am lucrat pe diferite blocaje sau obiective pe care le-a pus pe masă.  Fiecare sesiune este relatată într-un e-mail și citind, te vei simți ca și cum asiști din umbră la depășirea blocajelor de către un antreprenor ca și tine.   

Dacă alegi să le primești, vei primi automat aceste e-mailuri la fiecare 2 zile. Pentru că vreau ca întrebările pe care i le-am adresat în sesiuni să ți le adresezi și tu ție, descoperind soluții la care până acum nu te-ai gândit. Pentru că în coaching, este 20% despre a acumula și mai multe informații și 80% este despre a obține rezultate utilizând la maximum ceea ce ai, ești și știi deja, cu un mindset diferit. Mult succes!

UNDE EȘTI TU și cum TE POT GHIDA ca SĂ ACCELEREZI

După 6 ani și peste 3.000 de sesiuni unu la unu, 80% cu antreprenori și manageri, știu că atunci când oamenii vin în sesiuni de coaching se găsesc, metaforic vorbind, în drumul spre ceea ce pentru ei înseamnă Rezultate, într-una din trei situații:

În vale. Un loc în care au căzut, sub nivelul la care erau, datorită unui eșec, a unei întâmplări, situaţii în afara controlului lor, ceea ce produce durere, și le consumă resurse de timp, energie și bani. Sunt în stres/anxietate și uneori știu exact de ce, alteori nu.

Pe un platou. Aici înaintează treptat dar au nevoie să păstreze direcția, să nu se lase distrași de obiecte strălucitoare care apar în drum.

În urcare. În această arie oamenii sunt pregătiţi pentru o nouă provocare, au o viziune, obiective și înaintează spre o zonă în care nu au mai fost: o etapă nouă în business (extindere geografică, cifră de afaceri, profit etc) sau în viață (căsătorie, copii, relocare etc).

Tu unde simți că ești în acest moment?