Cum să fii organizat și liniștit ca să obții rezultate 

 
Strategii și studii de caz din  3.000 de ședințe de
 coaching cu antreprenori și manageri. Pentru 
un 2023 în care ne organizăm și acționăm, liniștiți
ne bucurăm. Sau ceva de genul :). 

 

 

 

 

 
 

Dacă conduci oameni ca antreprenor sau manager și te-ai săturat să te simți copleșit de taskuri și neliniștit de faptul că s-ar putea să-ți scape ceva, dacă observi că te simți stresat deși ar trebui să-ți placă ce faci, dacă toate acestea îți afectează viața personală, atunci acest curs este pentru tine.

La ce să te aștepți?

Materiale video practice și o poveste cu studii de caz, inspirată din realitate. Poți învăța din experiența altor antreprenori sau manageri, asistând la depășirea câtorva blocaje comune oamenilor care conduc oameni.

01

Accesezi cursul gratuit și primești instant acces la primul video în care vei vedea cum planific cu Andrei obiectivul lui de 40% creștere în cifra de afaceri cu o marjă de profit de 20% la finalul lui 2023.

 02

 Implementezi sistemul de planificare   pentru rezultate pe un Rezultat   important pentru tine.

 

 03

  Simți diferența din prima zi.

04

Primești zilnic 1 mail cu studiu de caz în Povestea lui Andrei, cu care colaborăm pentru a depăși obstacolele care îl încetinesc sau îl neliniștesc.

Cine este Andrei?


Are un business cu 3 oameni în echipa de management. 

A pornit acum 7 ani, iar anul trecut a făcut 400.000 euro, cu 20% marjă de profit.

Are o familie cu 2 copii, o soție care îl iubește și îl susține, dar are și ea nevoile ei.

Și da, zi de zi are aceleași provocări pe care le are fiecare antreprenor. În plus, încearcă mereu să țină echilibrul între multiplele roluri pe care le are în viață și în businessul lui:

Antreprenor, când visează pe termen lung. 

Manager, când organizează, analizează, măsoară și decide.

Om de vânzări, atunci când se implică în negocieri cu clienții sau când recrutează. 

Soț, când este cu soția lui.

Tată, când este cu cei doi copii.

Andrei, pentru el însuși.

Obstacolele depășite de Andrei

 

Mă stresează uneori cheltuielile neprevăzute.

Câteodată nu pot să zic „nu” și asta îmi ia timp, focus, energie și bani.

Uneori am senzația că totul depinde de mine și mă îngroapă în muncă.

Câteodată simt nesiguranță în firmă și atunci parcă nu pot acționa sau vreau să controlez tot.

Mă omoară întreruperile și nu știu cum să le gestionez.

Sincer uneori mă simt așa mic și neînsemnat. 

Uneori parcă nu pot să negociez așa cum ar trebui.

Am crescut cu o mamă care m-a învățat să sacrific totul și să fiu de acord cu orice rahat numai să fie liniște.

Când lucrurile nu merg mă simt ca un ratat în fața soției și de obicei atunci ne certăm.

Sunt zile în care am senzația că nimic nu merge cum ar trebui. 

CREZI CĂ E MOMENTUL SĂ AI O FORMĂ DE ORGANIZARE DE CARE SĂ TE AJUTE SĂ FII MAI LINIȘTIT ȘI SĂ AVANSEZI SPRE REZULTATE?

  • Ți se întâmplă și ție să îți perzi concentrarea și să te simți copleșit?
  • Ajungi să ai un to do list care parcă crește continuu deși muncești foarte mult?
  • Ai vrea să afli cum își conduc business-ul și viața oameni care dețin mai multe afaceri simultan?

RESULTS COACH

Shadi Hassan​

Ai încercat să îți setezi obiective personale sau de business și să simți că nu înaintezi așa cum ai vrea?

Te-ai săturat să-ți pierzi concentrarea, să te blochezi și poate să simți că nu poți face lucrurile să funcționeze?

Te simți uneori singur cu toată responsabilitatea deciziilor și acțiunilor din business?

Ce schimbare ar aduce să ai pe cineva de partea ta, care te înțelege așa cum funcționezi tu, îți înțelege viziunea, îți cunoaște punctele forte și provocările și este acolo lângă tine având ca scop să te ajute să înaintezi constant spre obiectivul tău?

Numele meu este Shadi Hassan și sunt coach. Zi de zi ghidez antreprenori să găsească claritate și să depășească blocaje ca să accelereze spre rezultate. 

PARTENERUL TĂU DE COACHING

Din 2016 activez ca și coach certificat și am avut șansa să lucrez cu antreprenori care conduc afaceri mici și mijlocii din cele mai variate (mobilier personalizat, imobiliare, turism, facility services, online marketing, servicii funerare, gym, vending, parenting, producție, distribuție). De asemenea, cei 14 ani de vânzări directe în 7 domenii diferite și cei doi de management într-o agenție imobiliară cu 20 de agenți contribuie mult la înțelegerea pe care o am pentru obiectivele și provocările antreprenorului, omului din spatele business-ului.

În viață am schimbat în primii 30 de ani locul căruia îi spuneam “acasă” de 26 de ori în patru orașe pe două continente, așa că înțeleg la cel mai profund nivel schimbarea și adaptarea, iar în drumul meu de la angajat la liber profesionist care-și asumă total veniturile lui am avut eșecurile mele și tocmai de aceea înțeleg frământările omului din spatele business-ului. 

Deși sunt un alergător începător, am vrut să simt durerile fizice emoționale și mentale pe care le aduce un Ultramaraton de 100km, ca o metaforă pentru procesul prin care trec performerii din punctul A în punctul B. Mi-a luat 16 ore în 3 zile diferite, dar l-am terminat.

Ca să pot oferi un serviciu de top performerilor cu care lucrez, petrec undeva la 400 de ore/an în pregătire. În acest proces, am obținut în 2022, după câțiva ani de studiu teoretic și practic, certificarea internațională de la  Robbins-Madanes Training, școala oficială de coaching a lui Tony Robbins.

 

Pentru că rezultatele vin din acțiune iar acțiunea este dictată din interiorul fiecăruia pornind de la emoția și convingerile lui, lucrez cu oamenii care au/conduc business-uri și pe obective strategice măsurabile – leaduri, conversii, cifră de afaceri profit, număr de clienți, recrutare, extindere în piețe noi dar sunt specializat în obiective din latura umană ce țin de productivitatea, echilibrul, sănătatea, relațiile și performanța omului din spatele business-ului: motivare, organizare, relația cu angajații, echilibrul interior sau în familie, concetrare, rezolvarea conflictelor interioare ce încetinesc sau opresc acțiunea, diminuarea stresului, energie, putere interioară.

Zi de zi ghidez antreprenori și manageri seniori să avanseze înspre rezultate mai repede și mai liniștiți.

Am avut șansa să-i servesc

Acum două luni am început să lucrez cu Shadi, puțin circumspect deoarece după vreo 8 ani de lucru cu mine, cărți, work-shops, cursuri, seminarii, training-uri, aveam în continuare un blocaj și nu credeam sau refuzam să cred ca îi dau de capăt sau cel puțin puteam să pun pariu că nu era acolo unde l-a găsit Shadi! Omul și-a pus o mănușă albă pe o mană zdravănă și și-a băgat mâna în mintea și inima mea și a găsit blocajul! Sesiunile de coaching cu Shadi sunt pur și simplu inspiraționale, provocatoare, serioase și funny în același timp.
Andrei Groza
CPO Chief People Officer at Techsylvania

Livia Baba
CEO & Founder Bla Shine

Shadi a adus la suprafață lucruri de care nu știam că sunt acolo, unele mai greu de digerat, altele mai ușor, însă toate m-au ajutat să evoluez într-un mod accelerat, atât din punct de vedere profesional, cât și personal. Este o persoană incredibil de empatică și atentă la nevoile clientului.
Oferă atenția lui nedivizată, iar acest lucru oferă o valoare deosebită serviciilor lui. În sesiunile cu el, se creează un mediu sigur, în care simți că poți comunica fără restricții. Mulțumesc că ești cu mine în drumul spre TedX!
Camelia Maxim CV Masters
Camelia Maxim
Owner & Resume Writing Expert CV Masters

AFLĂ MAI MULTE DESPRE MINE

În octombrie 2022 am avut plăcerea de a participa la TEDxEroilor, unde subiectul a fost Game Changers. În fața a 850 de oameni, despre decizii critice care schimbă viața. Despre cum descoperi și eliberezi frâna, în drumul spre acel adevăr care schimbă perspectiva.

Am avut ocazia să fiu invitatul lui Lorand Soares Szasz într-un interviu în care am vorbit despre cum am ajuns să fac mindset coaching cu antreprenori pentru a-i ghida să avanseze spre rezultate. Am realizat că amândoi credem că de multe ori chiar dacă teoretic oamenii știu strategiile care ar aduce un anumit rezultat, ceea ce-i împiedică să implementeze, este mindset-ul.

Ce pierzi dacă nu te inscrii – de completat