CUM SĂ FII ORGANIZAT ȘI LINIȘTIT - STRATEGII ȘI STUDII DE CAZ DIN EXPERIENȚA A +3000 DE ȘEDINȚE DE COACHING CU ANTREPRENORI ȘI MANAGERI

Dacă conduci oameni ca manager sau antreprenor și te-ai săturat să te simți copleșit de taskuri și neliniștit de faptul că s-ar putea să-ți scape ceva, dacă observi că lucrurile care te încetinesc în drum spre rezultat se repetă sub diferite forme atunci acest material este pentru tine. Pentru un 2023 în care ne organizăm și acționăm, liniștiți ne bucurăm. Sau ceva de genul

Te așteaptă 3 videouri practice și 7 studii de caz pe obstacole comune oamenilor care conduc afaceri sau conturi de până în 10.000.000 euro și 250 de angajați

  1. Te înscrii în acest mini curs gratuit
  2. Primești pe mail treptat în ritm alert atîât videourile cât și mailurile

    cu studiile de caz pe depășirea obstacolelor.

  1. Îți organizezi activitatea după acest sistem, elimini treptat din obstacole și te bucuri de rezultate mai repede, mai liniști.

Crezi că e momentul ai o formă de organizare de care să te ții mai ușor pe termen lung?

  • Ți se întâmplă și ție să îți perzi concentrarea și să te simți copleșit?
  • Ajungi să ai un to do list care parcă crește continuu deși muncești foarte mult?
  • Ai vrea să afli cum își conduc business-ul și viața oameni care dețin mai multe afaceri simultan?

Cursul online: Cum să fii organizat și liniștit ca să obții rezultate.

 

Îți ofer șansa de a învăța să-ți organizezi timpul în mod profesionist astfel încât să ai focus pe rezultate, să poți aplica principiul paretto unde 20% din acțiuni aduc 80% din rezultate să te simți împlinit cu viteza cu care avansezi spre rezultate și liniștit că depășești obstacole.

 

Vei primi 2 videouri din progamul Cum să delegi mai mult și mai liniștit care te ajuită să Gestionezi mai bine întreruperile și să Delegi fiind mai sigur că lucrurile se întîmplă la timp.

Vei asista din umbră la Ședințe de coaching Cu Andrei, care este antreprenor și general manager în propria firmă, în timp ce-l ghidez să depășească obstacole multor antreprenori:

 

 

Obstacole🚧🛑

Mă stresează uneori cheltuielile neprevăzute

Câteodată nu pot să Zic Nu și asta îmi ia timp focus energie

Uneori am senzația că totul depinde de mine și mă îngroapă în muncă

Mă omoară întreruperile și nu știu cum să le gestionez

Uneori simt nesiguanță în firmă și atunci parcă nu pot acționa sau vreau să controlez tot

Sincer uneori mă simt așa mic

Uneori nu știu să negociez

Am crescut cu o mamă care m-a învățat să sacrific totul și să fiu de acord cu orice rahat numai să fie liniște

Câteodată mă simt ca un ratat în fața soției când nu mer lucrurile și de obicei atunci ne certăm

Sunt zile în care am senzația că nimic nu merge cum trebuie

LDin 2016 activez ca și coach certificat și am avut șansa să lucrez cu antreprenori care conduc afaceri mici și mijlocii din cele mai variate (mobilier personalizat, imobiliare, turism, facility services, online marketing, servicii funerare, gym, vending, parenting, producție, distribuție). De asemenea, cei 14 ani de vânzări directe în 7 domenii diferite și cei doi de management într-o agenție imobiliară cu 20 de agenți contribuie mult la înțelegerea pe care o am pentru obiectivele și provocările antreprenorului, omului din spatele business-ului.

În viață am schimbat în primii 30 de ani locul căruia îi spuneam “acasă” de 26 de ori în patru orașe pe două continente, așa că înțeleg la cel mai profund nivel schimbarea și adaptarea, iar în drumul meu de la angajat la liber profesionist care-și asumă total veniturile lui am avut eșecurile mele și tocmai de aceea înțeleg frământările omului din spatele business-ului. 

Pentru că rezultatele vin din acțiune iar acțiunea este dictată din interiorul fiecăruia pornind de la emoția și convingerile lui, lucrez cu oamenii care au/conduc business-uri și pe obective strategice măsurabile – leaduri, conversii, cifră de afaceri profit, număr de clienți, recrutare, extindere în piețe noi dar sunt specializat în obiective din latura umană ce țin de productivitatea, echilibrul, sănătatea, relațiile și performanța omului din spatele business-ului: motivare, organizare, relația cu angajații, echilibrul interior sau în familie, concetrare, rezolvarea conflictelor interioare ce încetinesc sau opresc acțiunea, diminuarea stresului, energie, putere interioară.

Am avut ocazia să fiu invitatul lui Lorand Soares Szasz într-un interviu în care am vorbit despre cum am ajuns să fac mindset coaching cu antreprenori pentru a-i ghida să avanseze spre rezultate. Am realizat că amândoi credem că de multe ori chiar dacă teoretic oamenii știu strategiile care ar aduce un anumit rezultat, ceea ce-i împiedică să implementeze, este mindset-ul.

speaker tedxeroilor

În octombrie 2022 am avut plăcerea de a participa la TEDxEroilor, unde subiectul a fost Game Changers. În fața a 850 de oameni, despre decizii critice care schimbă viața. Despre cum descoperi și eliberezi frâna, în drumul spre acel adevăr care schimbă perspectiva..

Bonus: Poți să de califici pentru O Ședință de Claritate pe cea mai mare piedcă pe care simți că o ai și care te încetinește în drumul spre rezultate.

Pentru un 2023 în care ne organizăm și acționăm, liniștiți ne bucurăm. Sau ceva de genul

Ai încercat să îți setezi obiective personale sau de business și să simți că nu înaintezi așa cum ai vrea?

Te-ai săturat să-ți pierzi concentrarea, să te blochezi și poate să simți că nu poți face lucrurile să funcționeze?

Te simți uneori singur cu toată responsabilitatea deciziilor și acțiunilor din business?

Ce schimbare ar aduce să ai pe cineva de partea ta, care te înțelege așa cum funcționezi tu, îți înțelege viziunea, îți cunoaște punctele forte și provocările și este acolo lângă tine având ca scop să te ajute să înaintezi constant spre obiectivul tău?

Numele meu este Shadi Hassan și sunt coach. Zi de zi ghidez antreprenori să găsească claritate și să depășească blocaje ca să accelereze spre rezultate. 

Am o misiune simplă: Ghidez Antreprenori și Manageri să avanseze spre rezultate mai repede și mai liniștitți, înțelegând personalizat one 2 one, exact ce vor ce au nevoie și ce-i oprește și aducând apoi experiența în peste 3.000 de sesiuni de coaching cu oameni asemenea lor pentru a-i ghida să depășească aceste obstacole, să facă schimbările necesare în interiorul sau în exteriorul lor și să progreseze.

Facebook
Twitter
LinkedIn