SHADI HASSAN

HIGH PERFORMANCE MENTAL COACH PENTRU ANTREPRENORI

Ai încercat să îți setezi obiective personale sau de business și să simți că nu înaintezi așa cum ai vrea?

Te-ai săturat să-ți pierzi concentrarea, să te blochezi și poate să simți că nu poți face lucrurile să funcționeze?

Te simți uneori singur cu toată responsabilitatea deciziilor și acțiunilor din business?

Ce schimbare ar aduce să ai pe cineva de partea ta, care te înțelege așa cum funcționezi tu, îți înțelege viziunea, îți cunoaște punctele forte și provocările și este acolo lângă tine având ca scop să te ajute să înaintezi constant spre obiectivul tău?

Numele meu este Shadi Hassan, sunt coach pentru omul din spatele rolului de antreprenor sau manager de top.

Zi de zi ajut astfel de oameni să avanseze în obiectivele de creșterea afacerii având în același timp o viață mai echilibrată, și fac asta înțelegând ce vor și ce-i oprește.

Aduc în parteneriatul nostru experiența de peste 3.000 de sesiuni, care să îi ajute să navigheze printre obstacole externe și blocaje interne, pentru a înainta mai repede spre obiectivele lor, cu un cost mai mic de timp stres și energie.

"Sunt multe surse din care antreprenorii învață ce să facă, eu îi antrenez să implementeze și ceea ce știu deja și ceea ce învață."

POT FI PARTENERUL TĂU DE COACHING PENTU CĂ:

Din 2016 activez ca și coach certificat și am avut șansa să lucrez cu antreprenori care conduc afaceri mici și mijlocii din cele mai variate (mobilier personalizat, imobiliare, turism, facility services, online marketing, servicii funerare, gym, vending, parenting, producție, distribuție). De asemenea, cei 14 ani de vânzări directe în 7 domenii diferite și cei doi de management într-o agenție imobiliară cu 20 de agenți contribuie mult la înțelegerea pe care o am pentru obiectivele și provocările antreprenorului, omului din spatele business-ului.

În viață am schimbat în primii 30 de ani locul căruia îi spuneam "acasă" de 26 de ori în patru orașe pe două continente, așa că înțeleg la cel mai profund nivel schimbarea și adaptarea, iar în drumul meu de la angajat la liber profesionist care-și asumă total veniturile lui am avut eșecurile mele și tocmai de aceea înțeleg frământările omului din spatele business-ului.
Deși sunt un alergător începător, am vrut să simt durerile fizice emoționale și mentale pe care le aduce un Ultramaraton de 100km, ca o metaforă pentru procesul prin care trec performerii din punctul A în punctul B. Mi-a luat 16 ore în 3 zile diferite, dar l-am terminat.

Ca să pot oferi un serviciu de top performerilor cu care lucrez, petrec undeva la 400 de ore/an în pregătire. În acest proces, am participat recent la UPW,

Shadi Hassan - Certificare Coaching Institute

am obținut o certificare internațională de Activation Method Coach de la Coaching Institute și în următorii doi ani voi studia la Robbins-Madanes Training, școala oficială de coaching a lui Tony Robbins.

Pentru că rezultatele vin din acțiune iar acțiunea este dictată din interiorul fiecăruia pornind de la emoția și convingerile lui, lucrez cu oamenii care au/conduc business-uri și pe obective strategice măsurabile - leaduri, conversii, cifră de afaceri profit, număr de clienți, recrutare, extindere în piețe noi

dar sunt specializat în obiective din latura umană ce țin de productivitatea, echilibrul, sănătatea, relațiile și performanța omului din spatele business-ului:

motivare, organizare, relația cu angajații, echilibrul interior sau în familie, concetrare, rezolvarea conflictelor interioare ce încetinesc sau opresc acțiunea, diminuarea stresului, energie, putere interioară.

Am avut șansa să-i servesc:

Gabriel Lăpădat
Broker Owner Tencasa

Livia Baba CEO&Founder
Bla Shine facility services

Camelia Maxim Owner & Resume
Writing ExpertCV Masters

După 6 ani și peste 3.000 de sesiuni unu la unu, 80% cu antreprenori, freelanceri, manageri sau oameni de vânzări, știu că atunci când oamenii vin în sesiuni de coaching se găsesc, metaforic vorbind, în drumul spre ceea ce pentru ei înseamnă Kilimanjaro, într-una din trei situații:

În vale. Un loc în care au căzut, sub nivelul la care erau, datorită unui eșec, a unei întâmplări, situaţii în afara controlului lor, ceea ce produce durere, și le consumă resurse de timp, energie și bani. Sunt în stress/anxietate și uneori știu exact de ce, alteori nu.

Pe un platou. Aici înaintează treptat dar au nevoie să păstreze direcția, să nu se lase distrași de obiecte strălucitoare care apar în drum.

În urcare. În această arie oamenii sunt pregătiţi pentru o nouă provocare, au o viziune, obiective și înaintează spre o zonă în care nu au mai fost: o etapă nouă în business (extindere geografică, cifră de afaceri, profit etc) sau în viață (căsătorie, copii, relocare etc).

În acest material, am să descriu câteva dintre văile (provocările) şi vârfurile (obiectivele) cu care s-au confruntat oamenii cu care am lucrat.

.

Contact:

0743.427.881

shadi.hassan@gmail.com

.